Aktivácia Božieho Zásahu - Aktualizácia

Na 21. Decembra je opäť naplánovaná obrovská celosvetová meditácia, tentokrát so zámerom spustiť Prvý Kontakt s benevolentnými civilizáciami vo vesmíre a dovoliť Boží Zásah - teda zásah "zhora" do situácie na Zemi. Ak mám povedať svoj názor, iné východisko z tejto situácie ako vonkajší zásah momentálne nevidím. Na Slovensku sa bude meditácia konať presne o 17:00 21.12.2021.

Meditácia sa bude skladať z dvoch častí, prvou je podpísanie nasledujúcej petície za Prvý Kontakt a Boží Zásah, ktorá ak dosiahne 144,000 podpisovov, mala by dovoliť určité udalosti v exopolitckej sfére.

1. Petícia, pospísať môžete kedykoľvek do 21.12. (dá sa nastaviť aby sa vaše meno v petícii nezobrazovalo):

Odkaz: https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now


Ak neviete anglicky: v prvom riadku vypĺňate svoje meno, v druhom priezvisko, v treťom emailovú adresu. Následne odkliknete či chcete dostávať ďalšie informácie o tejto peticii (prvá možnosť - Yes! tell me...) alebo nechcete (druhá možnosť - No, I do not..). Ak nechcete aby sa zobrazovalo vaše meno, zakliknite poslednú možnosť (do not display my name...). Následne stačí už len kliknúť na Sign this petition. Aktualizácia: mal by vám prísť ešte potvrdzovací email, kde stačí odkliknúť, že ste naozaj podpísali petíciu.

2. Druhou časťou je samotná meditácia o 17:00 21.12.2021

Tu je jej priebeh v textovej forme:

1. Použite svoju vlastnú techniku, aby ste dosiahli stav uvoľneného vedomia.

2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na spoluvytvorenie spúšťača, ktorý začne proces Prvého Kontaktu s priateľskými Galaktickými bytosťami a Boží Zásah.

3. Privolajte Fialový Plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh, počas a po meditácii. Požiadajte ho, aby premieňal všetko, čo nie je nápomocné Svetlu.

4. Vizualizujte si stĺp briliantovo bieleho Svetla, ako vychádza z Kozmického Centrálneho Slnka a rozdeľuje sa do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxii v tomto vesmíre.

Potom si vizualizujte toto svetlo, ako vstupuje cez naše Galaktické Centrálne Slnko, prechádza cez našu Galaxiu, potom vstupuje do našej Slnečnej Sústavy a prechádza cez všetky bytosti Svetla v našej Slnečnej Sústave a potom cez všetky bytosti na povrchu planéty a tiež všetky bytosti pod povrchom, taktiež cez vaše telo, do stredu Zeme.

5. Vyjadrite svoju vôľu a rozhodnutie pre Prvý Kontakt a Boží Zásah vyslovením (nahlas, ak je to možné) oboch dekrétov trikrát:
    1. Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý Kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz!         Nariaďujem Boží Zásah teraz!
    2. Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý Kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz!         Nariaďujem Boží Zásah teraz!
    3. Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý Kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz!         Nariaďujem Boží Zásah teraz!

6. Vizualizujte si benevolentné Galaktické bytosti ako na tieto dekréty odpovedajú a fyzicky kontaktujú vás a ďalších, ktorí tieto dekréty vykonali.

Vizualizujte si Zdroj, ako priamo zasahuje do situácie na Zemi, spúšťajúc intenzívnu liečiacu transformáciu ľudstva.

Vizualizujte si Svetlo ako premieňa všetku zostávajúcu temnotu na Zemi, lieči všetky nerovnosti, odstraňuje chudobu a prináša hojnosť celému ľudstvu.

Vizualizujte si začínajúci nový veľký kozmický cyklus Veku Vodnára, prinášajúc čisté Svetlo, Lásku a Šťastie všetkým bytostiam na Zemi.


Audio meditácia v slovenčine (21.12.2021 spustiť presne o 17:00):


Audio meditácia v angličtine:



----

Nechajme sa prekvapiť aké budú výsledky meditácie a teším sa na všetkých, ktorí sa rozhodnú zúčastniť.


Pridávam ešte preložený text od Cobru:

Je čas znovu konať!

Je čas zobrať osud nášho sveta do našich rúk!

Všetci sa zhodneme, že proces planetárneho oslobodenia trvá príliš dlho. 

Tu je naša šanca kolektívne tento proces urýchliť.

Preto využijeme príležitosť slnovratu 21. Decembra, na vytvorenie portálu, cez ktorý zjednotíme naše vedomie a spustíme proces, ktorý nás prvedie o krok bližšie k oslobodeniu planéty

Urobte to virálnym! Zdieľajte to po celom svete! Pridajte to prosím na svoje weby a blogy.

Pozvite spirituálne skupiny, aby sa k nám pridali. Ak poznáte alternatívne médiá, pošlite im to.

Môžete vytvoriť udalosť na Facebooku pre vašu lokálnu skupinu ľudí vo vašej časti sveta.

Taktiež potrebujeme jednu hlavnú skupinu na Facebooku pre túto udalosť. Môžete vytvoriť video a pridať ho na YouTube.

Vedecké štúdie potvrdili pozitívne účinky spoločných meditácií a aktivácií na ľudskú spoločnosť, takže každý z vás, ktorí sa zúčastní tejto aktivácie, môže skutočne pomôcť priblížiť k nám planetárne oslobodenie.

Táto aktivácia pomáha silám Svetla uzemniť energiu Svetla na povrchu planéty, aby ďalej stabilizovala pozitívnu časovú os.

Počet ľudí, ktorí uskutočňujú túto aktiváciu, je hlavným najvplyvnejším faktorom v moci povrchovej ľudskej populácie na urýchlenie tohto procesu.

Môžeme dosiahnuť kritické množstvo 144 000 ľudí, ktorí robia túto aktiváciu! Môžeme dokonca dosiahnuť milión! Takto sa vytvorí rozsiahla liečivá reťazová reakcia v energetickom poli na celom svete.

V tejto Galaxii je veľa priateľských civilizácii. Žijú na vysokej úrovni spirituálneho rozvoja a majú silné a priame spojenie so Zdrojom.

Chceli by, aby sa ľudstvo pripojilo ku Galaktickej rodine, ale potrebujú čistý, silný, jednotný signál od povrchovej populácie o tom, že si želá kontakt.

Ak sa dosiahne kritický počet 144,000 ľudí spojených v tejto meditácii, pošleme silný signál a podľa Galaktických zákonov to začne proces prijatia našej planéty do Galaktickej rodiny.

Samotný proces bude vyžadovať určitý čas, ale prvý a dôležitý krok bude vykonaný, s ďalekosiahlymi exopolitickými a geopolitickými dôsledkami.

Aktiváciu Božieho Zásahu budeme vykonávať presne v najvhodnejšom okamihu, ktorý bude mať maximálny pozitívny efekt na ľudstvo, v presný moment slnovratu 21. decembra 2021. Presný moment bude teda o 8:00 am PST v Los Angeles, 9:00 am MST v Denveri, 10:00 am CST v Chicagu, 11:00 am EST v New Yorku, 4:00 pm GMT v Londýne, 5:00 pm SEČ v Paríži, 6:00 pm EET v Káhire následne prejdeme do Stredy 22. Decembra vo východných časových zónach: 00:00 am (polnoc) CST Tchaj-pej a Pekingu, 1:00 am JST v Tokiu a 3:00 am AEDT v Sydney. Na slovensku čas meditácie vychádza na 17:00 večer. 

Budeme túto aktiváciu robiť ako proces dvoch krokov, prvý krok je podpísanie petície za Planetárne Oslobodenie, ktorú nájdete pod videom,

druhým krokom je samotná meditácia. Tento dvojkrokový proces bude mať maximálny možný efekt na planetárne oslobodenie.

Kedykoľvek čítate tento článok/pozeráte toto video, podpíšte petíciu za Planetárne Oslobodenie (odkaz v popise videa).

Potrebujeme 144,000 podpisov do 21. Decembra, aby sa spustil želaný exopolitický efekt.


Komentáre

  1. Už 3x hekli tú petíciu na hlavnej stranke, teraz zase nejde, má to dopad

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára